Årets jule- og nytårshilsner

Bestyrelsen ønsker alle i og omkring Brøndby Marineforening en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Vi sender en særlig tanke til de der slås med sygdom og håber på snarlig bedring.

Tim Lyhne og Lillisender en stor og glædelig julehilsen til alle medlemmer af Brøndby marineforening

Vi ønsker alle en glædelig jul og et helt vidunderligt nytår.
Kærlige hilsner Else og Henning Aadorf

Alle marineforeningens medlemmer ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår
Anders 712

De glædeligste julehilsner og nytårslykønskniger
Fra Frank Urban

Stor tak og glædelig jul til alle de fantastiske frivillige, både i de forskellige bestyrelser og andre der er med til at få vores dejlige forening til at fungere så godt som den gør.
Pas godt på jer selv, alle sammen.
Kærlig julehilsen fra formanden.

HO HO HO

Bente og Gert ønsker alle i Marineforeningen og Skyttelavet en rigtig Glædelig Jul, samt et godt og lykkeligt nytår.
Vi takker alle i Marineforening og Skyttelavet for alle glade timer i løbet af året, og ser frem til mange flere i det nye år. En speciel hilsen og tak til arbejdsholdet, som også i år 2020 har ydet en fantastisk indsats.
Banjermester & Banjermesterinde.

Kære alle i BMF. I ønskes alle en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår. Tak til best. og de mange frivillige for mange gode aftener og gode foredrag (Ib K.). Også en tak til mine trofaste kørevenner fra sydhavsøerne. Vi ses i det nye år!
878/ Viggo Engell Staberg

"Alle marineforeningens medlemmer ønskes en rigtig glædelig jul og et herligt nytår." Tak for jeres måde at være på!
Hilsen fra "Toften" Carsten, Erik, Frank og KOP

Glædelig jul til alle medlemmer af marineforeningen, også godt nytår.
Jeres hengivne Ib.

Her fra det sydlige Lolland, ønskes alle medlemmer af Brøndby Marineforening. Glædelig Jul, samt et godt og lykkebringende Nytår. Tak for mange hyggelige stunder i året, der snart rinder ud Kim 895.

Kære gode venner i Brøndby Marineforening Preben og Leif Glud Holm ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår med tak for dejligt samvær i året der gik.

Glædelig Jul og godt Nytår Tak for meget godt tøj m.m. gennem året , skal lyde fra Polen. Dziekuje (tak) Do widzenia på gensyn. Ebbe Grønne

Med ønsket om en varm og tryg jul til alle. Tak for den altid dejlige modtagelse til foreningens arrangementer. Bent Hadler

Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår. Helen

Alle Brøndby Marineforening og Skyttelavs medlemmer samt deres familier ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende Nytår 2021. De varmeste julehilsener. Jørgen og Esther.

Formanden og fru Gitte ønsker alle medlemmer af Brøndby Marineforening, og vore andre venner en rigtig glædelig jul og et godt og herligt nytår, håber vi alle kommer sikkert igennem disse strenge tider, og vi glæder os til vi skal ses igen, og nyde hinandens selskab.

BMV's bestyrelse ønsker alle medlemmer i Brøndby Maritime Venner, Brøndby Marineforening, skyttelavet, onsdagsholdet samt alle deres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Alle medlemmer af Brøndby Marineforening med familie ønskes en rigtig Glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår. Tak for godt kammeratskab i det nu snart forgangne år og jeg glæder mig til at deltage i medlemsmøderne i 2021. Julehilsen fra
John G. (874) - Sydhavsøen.

Kim v. W og Fruen ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Dennis og Lone ønsker jer alle god jul og godt nytår

I ønskes alle en glædelig jul samt et godt nytår.
Tak for alt i 2020
Hilsen 635/Carl Rasmussen og Irina

Kaj Urban ønsker jer alle en glædelig jul, og gør som soluret, tæl kun de lyse timer.

Medlemmerne ønskes en glædelig jul og godt nytår.
Tak for det gode kammeratskab.
Med venlig hilsen 301 Ole Løie

Marineforeningen og skyttelavsmedlemmer ønskes glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.
Lanni og Jens Ole