Formanden har ordet

Så er året jo kommet godt i gang og næste møde er vores admiralforsamling. Her vil vi huske året der gik, og de der forsvandt.

Vi skal skue fremad og være enige om at være positive, det bliver forhåbentligt et godt år, med masser af gode, og interessante møder og masser af grin og gode stunder.
Som jeg har nævnt før, tag godt imod alle de nye og få dem til at føle sig hjemme.
Jeg er nødt til at nævne parkering, igen. Hvis i kommer med bilen fuld af folk, så lad dem komme ud inden i stiller bilen på en p plads, det vil helt sikkert give pladser til flere biler.
Rygning skal foregå udenfor, blot en lille reminder.

Jeg vil også lige nævne, hvis i har kendskab til nogle foreninger der mangler et sted at afholde møder, så sæt dem i forbindelse med enten undertegnede eller en anden fra bestyrelsen.
Har i kendskab til en gammel ven evt. fra Søværnet som mangler et sted at være, så tag vedkommende med, så han eller hun kan se hvordan det kan foregå i en afdeling af Marineforeningen.
Husk vores systemer, hvis man er på den faste skaffeliste Skal man huske at melde fra, for ikke at blive bedt om at betale, for den mad vi bestiller.

Håber vi ses mange gange i det kommende år.

Vel mødt i foreningen!