Formanden har ordet

Kære marinekammerater, familie og venner af vores forening.

Jeg føler mig tvunget til at skrive til jer alle, vi er i en trængt situation. Vi skal passe på os selv og hinanden.

Hvis i mangler nogen at tale med, så ring til jeres venner både fra foreningen og andre. Skriv evt. via jeres computer til dem i vil i kontakt med. Jeg er bekymret for jer alle sammen, jeg håber vi alle kommer igennem denne krise uden men. Vi har bestemt at nedlukningen fortsætter april måned også, vi ved ikke hvor længe vi skal være under disse forhold, men ligeså snart vi ved at det ikke er farligt vil vi komme tilbage, så vi igen kan genoptage vores hverdag, hvor vi har det godt og hyggeligt. Det er vigtigt at vi passer på os selv og andre, følger statens retningslinjer og tager det roligt. Skulle der være nogen der har store problemer med at få handlet eller få fat i medicin, så skriv til mig, eller ring, jeg hjælper gerne.

Pas på jer selv derude, glæder mig til vi ses igen.