Beretning af Johnny:

Brøndby Marineforenings
75 års jubilæum

Efter 1 ½ års venten kom dagen endelig - Brøndby Marine Forening skulle fejre sit 75års jubilæum.
Borgmesteren og landsformanden var inviteret til at holde taler og Søværnets Tamburkorps for at spille. Ud over det var medlemmer, marineforeninger, venner og familie også inviteret.

De ca. 50 fremmødte kunne nyde vores formand Michael byde alle velkommen, hvor efter landsformand Steen Engstrøm kunne fortælle at han var glad for vores engagement i at holde en aktiv forening kørende.

Så hørte vi borgmester Kent Magelund fortælle, at han synes at vores forening er et dejligt sted, der giver kommunens borgere et helt unikt sted at tage hen, og så håbede han på samarbejde mange år ud i fremtiden.
Her efter spillede Søværnets Tamburkorps, måske ikke op til dans, men de leverede en fantastisk optræden med mange af de klassiske numre vi alle sammen kender.
Efter ca. 20 minutters musik blev det tid til at afsløre foreningens gave fra arbejdsholdet, BMV og Skyttelavet.
Gaven var ikke mindre end en meget flot restaurering af vores 2 miner. De var blevet sandblæst og malet sorte og så var de blevet placeret på et par nye, meget flotte fundamenter.

Så blev alle fremmødte budt på sandwich og noget koldt til ganen, kort efter spillede Søværnets Tamburkorps endnu engang, og denne gang havde de taget opstilling i haven foran terrassen.

Dagen sluttede med kammeratligt samvær på bakkerne, snakken gik og der var en rigtig god stemning, nu hvor vi igen kunne samles.