Kære Marinekammerater

Så kom der nye Covid 19 restriktioner. De næste fire uger må vi maksimalt samles 10 personer. Det betyder at medlemsmøderne samt lørdagsåbent i november er aflyst.

De nuværende restriktioner(maks. 50 personer indtil på mandag), vil så hvis smitte trykket falder tilstrækkeligt, være gældende igen fra 24. november og indtil 2. januar 2021.
Med udgangspunkt at vi den 24. november, kommer tilbage til nuværende restriktioner(50 personer), vil alle arrangementer i december blive delt op på to dage. Medlemsmøderne bliver torsdag den 3/12 og fredag den 4/12. Julefrokosterne bliver lørdag den 12/12 og søndag den 13/12.
Der vil snarest muligt blive udsendt detaljer om tilmelding til disse arrangementer i december.

Husk mundbind og afstand - også om onsdagen.

Kammeratlig hilsen