Garderskydning 2018

Den 22. januar afholdtes der Garderskydning mod Søndre Birk Garderforening, hvor vi var værter, for at kunne nå det hele inden midnat, startede vi skydningen kl. 17, Marineforeningen var værter i år og allerede en time før var vi på banen for at gøre klar. Garderne havde en del forfald især på damesiden så der var kun 2 på hvert damehold der talte men det var lige meget, vores damer tog pokalen alligevel og på herresiden var vi også gode så vi tog også i år pokalen.

Efter skydningen drog alle skytterne til Gården for at nyde et særdeles veltillavet måltid mad og da sulten var stillet, var det tid til uddeling af præmier, de 3 første på hvert hold fik lidt vin med hjem og pokalerne beholdt vi og har dem stående til næste år.

Resultaterne så sådan ud, 2 gældende skytter for damerne og 5 for herrerne: