Trekantskydning

Så er årets trekantskydninger overstået, den foregår mellem Garderforeningen, Fængselsvæsnet og Marineforeningen og har været en fast tradition siden 1977, det vil for den skarpe sige, at vi har haft denne skydning i 40 år.
Nu ser desværre ud til at det er slut, med lukningen af Vridsløselille Statsfængsel og overflytning af ind-satte til Nørre Alslev, er der ikke længere nogen tilbage fra fængslet til at videreføre denne skyd-ning, vi vil så sammen med Garderne finde en ny måde at videreføre denne skydning, uden fængslet.

Til denne sidste skydning var fængslet værter, da de ikke længe-re har deres egne skydebaner, lånte de vores, efter skydningen kørte vi ud til deres gamle klublokale hvor der var spisning, her havde de fremstillet en sammenkogt ret af kronhjort, elg og vild-svin med tilhørerne kineserkartoffler, en ubetinget succes. Efter spisningen var der præmieuddeling og resultaterne for den-ne sidste skydning blev at Marineforeningen fik 951 point, Gar-derforeningen 942 point og FIOV 904 point. De tre bedste på hvert hold fik lidt drikkevarer med hjem og vi tog pokalen med hjem igen.

De individuelle resultater for Marineforeningen blev følgende:

Jørgen Kjeldsen 196 point  
Jens Ole Løje 190 point  
John Wassar 190 point  
Anders Hansen 188 point  
Morten Aadorf 185 point  
Carsten Sørensen 188 point  
Kent Andersen 185 point  
Henning Aadorf 181 point  
Ivan Christensen 180 point  

Ved pointlighed er det X 10'er som bestemmer placeringen. De 5 bedste skytter danner holdet.
Efter præmieuddelingen sagde vi tak til FIOV for mange gode år og så var det ellers hjemad efter en rigtig hyggelig aften.