Distriktsskydning

Til årets distriktsskydning lagde Kgs. Lyngby baner til, det var helt nye baner vi skulle skyde på da de gamle stadion bygninger var revet ned på grund af skimmelsvamp og nye var bygget i stedet.
Da vi endelig havde fundet banerne, de fleste af vore skytter er jo vanemennesker og troede at indgangen var hvor den var før i tiden, det var den ikke, vi blev lukket ind ad en sluse da man sætter sikkerheden højt.
Banerne var rigtigt fine og anlægget kører med det nyeste markeringssystem, hvor man bruger et lasergitter til markering, der var 10 baner så skydningen var hurtigt overstået, hvorefter skytterne fortrak til Sorgenfri Slot hvor Kgs. Lyngby har lokaler, her havde deres hovmester forberedt et solidt måltid til deltagerne først en gang sild og derefter et par særdeles højtbelagte stykker smørrebrød.
Da den værste sult var stillet var det tid til at meddele resultatet af anstrengelserne på skydebanen og resultatet så således ud:

Brøndby   København   Kgs. Lyngby  
Jørgen Kjeldsen 179 Joan Arneberg 178 Peter Bruun 179
Jens Ole Løje 177 Ole Reese 172 Frank Pedersen 168
Carsten Sørensen 174 Pierre Jensen 170 Michael Falk 168
John Wassar 173 Maja Jensen 165 Kaj Krogh 167
Henning Aadorf 172 Flemming Hansen 164 Jens Olsen 164
Anders Hansen 171        
Kent Andersen 171        
Kim v. Wowern 170        
Ivan Christensen 161        
Axel Madsen 158        

Holdresultatet for de 5 bedste skytter blev for Brøndby 875 point, København 849 point og for Kgs. Lyngby 846 point.
Det betød at Brøndby tog distriktspokalen med hjem, troede vi, København havde bare glemt at tage den med, så den må vi have på et senere tidspunkt, de 3 bedste skytter fik en flaske druesaft og der var også et par flasker til det bedste hold.
Et rigtigt hyggeligt arrangement som Brøndby skal være værter for til næste år.