Formanden har ordet

Vi er nu kommet godt i gang med året 2018, et herligt møde med stor tilslutning. Kaj Vittrup var utroligt spændende at lytte til, og vi havde optagelse af 5 nye medlemmer, vi er nu oppe på 201 medlemmer igen. Det var en stor aften. Der var også debut blandt personalet i baren, det gik rigtigt godt, velkommen til Lilli !! Nu er vi så i gang med at forberede os på admiralforsamlingen i februar. Vi har fået et tilbud fra kommunen. Den vil vi fortælle meget mere om til mødet. Der er, som i nok har set, kommet et forslag til en smuttur til Ærø her i april måned, mere om det andetsteds i bladet. Der kommer en lovændring som betyder at vi skal ændre noget ved vores hjemmeside, navne og adresser må ikke være alment tilgængelige, så der sker en tilretning af vores hjem-meside. Vi glæder os til at se jer alle igen, vel mødt i foreningen.